Рибні страви – це скарб одночасно корисної та смачної їжі. Риба – один із найсмачніших інгредієнтів приготування, який дарують нам морські простори. Рибу можна готувати, як у будній день, так і на свято, будь-яка хороша: і сібас з берегів Ніцци, і тюлька з Одеського привозу. Дивлячись як приготувати і подати
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і сьогодні ми будемо готувати дещо дуже смачненьке – норвезький чи фінський вершковий рибний суп з лососем та креветками,...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і цього разу я вам розповім, як приготувати яйця Пашот Бенедикт і Голландський соус. Це один з моїх найулюбленіших...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і рибний салат Мімоза, класичний рецепт якого припаде до смаку кожному їдцю напередодні Нового Року та Різдва. Тому я...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і салат Шуба або Оселедець під шубою, рецепт якого вам точно стане в нагоді на Новий рік. А він,...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і сьогодні ми будемо готувати новорічний салат з червоною рибою, сиром і помідорами. Це дуже смачна страва, яка буде...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг та салат з копченим лососем, козячим сиром та інжиром під соусом Вінегрет. Це чарівний мікс різноманітних смаків, які поєднуються...
Нові коментарі