Категорія: З птиці

Страви з птиці готують у кожній родині як на свята, так і будні. Курка, качка, індичка, перепілка, гуска – дуже смачні компоненти основних страв, закусок, салатів і супів. Трохи уяви та кмітливості – і буденні страви стануть чарівними

Запечена качка з апельсиновим соусом – рецепт різдвяний та новорічний 

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг і сьогодні я опишу мій новорічний чи різдвяний рецепт, в якому ви дізнаєтесь, як готується запечена качка з апельсинами...

Грибна юшка або суп з грибів: рецепт карпатської української кухні

Привіт, пиріжечки, це Віка Лепінг, і сьогодні мною (а потім і вами) буде готуватися славлена та дуже смачна карпатська грибна юшка або суп з білих...