Основні страви – це їжа, яка бере на себе всю увагу. Вони мають стати кульмінацією вашого обіду або вечері, наситити організм людини і максимально задовольнити її смакові рецептори. У ресторанах і за правилами кулінарного етикету основні страви подаються після закусок і салатів на вечерю або після супу під час обіду
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг і сьогодні я опишу мій новорічний чи різдвяний рецепт, в якому ви дізнаєтесь, як готується запечена качка з апельсинами...
Всім привіт! З вами Віка Лепінг, і сьогодні я хочу розповісти і показати, як готується італійська домашня піца 4 сири: рецепт в духовці, як завжди,...
Всім привіт! Мене звати Віка Лепінг, і сьогодні я розповім, як робиться паста спагеті з кабачків або цукіні. Це сироїдницька страва, яку чудово поїдають влітку:...
Нові коментарі