Соуси – це окремий кулінарний світ. Наприклад, французи вважають, що соус у страві – це найголовніше. Часто кількість його інгредієнтів перевалює за десять, а то й за двадцять. Вони такі різні: соуси до пасти, соуси-заправки до салатів, соуси до риби, до м’яса, до птиці – всіх не перелічити! Але приготувати можна
Усім привіт! З вами Віка Лепінг, і сьогодні я розповім, як приготувати простий соус для риби, рису та морепродуктів Самбала Мата. Це балійський рецепт, єдиний,...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг та салат з копченим лососем, козячим сиром та інжиром під соусом Вінегрет. Це чарівний мікс різноманітних смаків, які поєднуються...
Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг і домашній майонез – рецепт українською одного з найвідоміших і найсмачніших у світі соусів. Як зробити майонез в домашніх...
Нові коментарі