Категорія: Супи

Супи – рідкі перші страви, які подаються після закусок і салатів під час обіду. Але гарячий суп, як на мене, можна з’їсти і на вечерю, що я часто і роблю, і навіть на сніданок, якщо ви вчора добре погуляли

Грибна юшка або суп з грибів: рецепт карпатської української кухні

Привіт, пиріжечки, це Віка Лепінг, і сьогодні мною (а потім і вами) буде готуватися славлена та дуже смачна карпатська грибна юшка або суп з білих...

Вершковий рибний суп з лососем та креветками – рецепт норвезький та фінський

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і сьогодні ми будемо готувати дещо дуже смачненьке – норвезький чи фінський вершковий рибний суп з лососем та креветками,...