Категорія: Ф’южн

Ф’южн перекладається з англійської мови як «злиття, об’єднання». У випадку кулінарії – злиття кількох кухонь різних країн світу. Страви ф’южн – це завжди цікаво, незвично і, найчастіше, смачно

Гарячі бутерброди з креветками та яйцем: рецепт в азіатському стилі

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і сьогодні ми будемо готувати гарячі бутерброди з креветками та яйцем в азійському стилі за рецептом Джеймі Олівера. Капець...

Яйця Пашот Бенедикт і Голландський соус – рецепт ідеального сніданку

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і цього разу я вам розповім, як приготувати яйця Пашот Бенедикт і Голландський соус. Це один з моїх найулюбленіших...

Салат з червоною рибою, сиром і помідорами – рецепт новорічний

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг, і сьогодні ми будемо готувати новорічний салат з червоною рибою, сиром і помідорами. Це дуже смачна страва, яка буде...

Домашній майонез або як зробити майонез у домашніх умовах – рецепт

Привіт, пиріжечки, з вами Віка Лепінг і домашній майонез – рецепт українською одного з найвідоміших і найсмачніших у світі соусів. Як зробити майонез в домашніх...